Priser

Forestilling

Cirkus O'laiski kan bestilles til at lave en forestilling til f.eks. et torvearrangement, en firmafest, en børnefødselsdag eller et andet arrangement.

Benyt kontaktoplysningerne i bunden af hjemmesiden - vi glæder os til at høre fra jer!

Vi skal bruge en flade på ca. 5,5 (bredde) x 7 (dybde) meter - og gerne en meter mere i begge retninger - og så skal der selvfølgelig også være plads til jer - vores ærede publikum.

Vi har desuden brug for 220 V (strøm) i umiddelbar nærhed af spillestedet.


Pris for forestilling:  2000,- kr. + transport, hvis vi skal ud over 10 km fra vores adresse.

Ved flere forestillinger aftaler vi en pris


WorkShops

Hvis du har lyst til selv at lære lidt om cirkus, kan vi lave en Workshop. Vi kommer 2 voksne mennesker med op til 7 cirkusbørn - og vi har en masse redskaber med: Balancebolde, bolde, kegler, ethjulede cykler, line, glasskår og meget andet.


Vi tager 2000,- kr. for én times workshop - og for hver efterfølgende halve time tager vi 750 kr.


Cirkus O'laiski råder over et fornemt cirkustelt, som vi, når vi ikke selv benytter det, meget gerne vil leje ud til f.eks. privatpersoner, der ønsker at holde havefest, til institutioner eller andre, der kunne være interesserede.


Teltet er et smukt, rundt partytelt med en diameter på 12 meter, og gulvpladsen udgør i alt 113 kvadratmeter. Det vil sige, at teltet har plads til op til 100 kuverter.

 

Vores cirkustelt lejes ud for hvad der svarer til en weekend til den beskedne pris af 5000,- kr. plus transport ud over 10 km fra Kalundborg. Leje derudover bliver efter aftale.

 

Lejer skal stille med min. 3 personer til opstilling og nedtagning af teltet, og vi kommer med min. 2 sagkyndige personer. Lejer er ansvarlig for, at teltet bliver afleveret i samme stand, som det blev modtaget i.


Som vist til venstre kan teltet også bruges som pavillon; det er specielt en fordel i de varme sommermåneder. Udlejningsbetingelserne er i så fald de samme.Cirkus O'laiski - Kalundborg Ungdomsskole - Skovbrynet 51 - 4400 Kalundborg

cirkus@olaiski.dk - til.: 40 42 00 26 - 59 53 46 98