Træning & tilmelding

Træningstider & tilmelding


Mandag & Onsdag

kl. 14-17.30 på Kalundborg ungdomsskole (Skovbrynet 51, 4400 Kalundborg)


Du tilmelder dig/dit barn til Cirkus i Kalundborg her!


Torsdag

Kl. 15-17.30 på Gørlev skole i gymnastiksalen (Kalundborgvej 8, 4281 Gørlev)


Du tilmelder dig/dit barn til Cirkus i Gørlev her!


Obs. Du behøver ikke at træne begge dage, og du behøver heller ikke at være tilstede fra start til slut.


Træning i forbindelse med en cirkusforestilling


Der er kun mødepligt til én ting: Generalprøverne. Hvis man har meldt sig til en forestilling, skal man deltage i generalprøven, som varer ca. 2 timer. Generalprøven vil typisk ligge den sidste træningsdag før forestillingen, og vil altid blive meldt ud af vores cirkusdirektør.


Gode tips


Her er nogle praktiske ting, som er gode at vide, når man går i cirkus eller har et barn i cirkus.


For det første er det rigtig godt at være klædt på til cirkus!

Når man skal træne cirkus, er det vigtigt, at man har en påklædning, man føler sig godt tilpas i og som er praktisk i forhold til de ting, man skal arbejde med.

Især fodtøjet er vigtigt. Både når man går på stylter og cykler på ethjulet cykel, skal man have fodtøj, der støtter foden godt og og som har en solid bagkappe - kondisko vil f.eks. være et udmærket valg. Men samtidig skal man have mest mulig bevægelighed i alle led - også fodled. Derfor er tungt fodtøj, som man jo ofte bruger om vinteren, ikke så gode. Tag derfor skiftesko med, hvis du går i støvler om vinteren.


I øvrigt er det en god idé at have tøj på, man kan bevæge sig frit i - når man laver cirkus, kommer kroppen ofte ud i stillinger, den ikke normalt kommer ud i.

Meget stramme bukser kan være problematisk, så tag evt. skiftetøj med.


Vær forberedt på, at du måske skal øve udendørs. Hvis vejret er til det - dvs. tørt og ikke frost - træner vi nogle gange på udendørsarealerne, umiddelbart i tilknytning til øvelokalet. Så tag varmt tøj med hvis det er koldt. Det er især hvis man øver cykling, stylter eller numre med ild, at vi øver udendørs.


Hvis der kræves specielt beklædning til et cirkusnummer (f.eks. klovnekostume), stiller Cirkus O´Laiski selvfølgelig dette til rådighed.


Cirkus O'laiski - Kalundborg Ungdomsskole - Skovbrynet 51 - 4400 Kalundborg

cirkus@olaiski.dk - til.: 40 42 00 26 - 59 53 46 98